Zala megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

ZALAI GÍMSZARVASÉRT ALAPÍTVÁNY

2011. 12. 31. | Az OMVK Zala megyei szervezete |

Adjunk egy részt a civileknek - 1%

Kedves Vadásztársak, Tisztelt Támogatóink!

Az Országos Magyar Vadászkamara Zala megyei Területi Szervezete, a Zala megyei Vadászszövetség, négy zalai vadásztársaság, egy vadászati Kft., a Zalaerdő Rt. és a Befag Rt. 1999. évben létrehozta a ZALAI GÍMSZARVASÉRT Alapítványt. Az alapítvány legfőbb feladata a kiváló minőségű zalai gímszarvas legjelentősebb élőhelyeinek (ellő- és bőgőhelyek) a mai természetes állapotukban való fenntartása, védelmének elősegítése. Fontos feladatunk továbbá szakmai rendezvények, kiállítások szervezése, tartása, valamint hivatásos vadászok és sportvadászok szakmai továbbképzésének biztosítása. A hatályos törvénynek megfelelően 2003. évtől kezdődően nyílt lehetőségünk a felajánlott személyi jövedelemadó 1 %-ának elfogadására.

Tisztelettel kérjük vadásztársainkat, családtagjaikat, valamint a természetet kedvelő, és azért tenni akaró minden kedves Támogatónkat, hogy személyi jövedelemadójuk 1 %-ának felajánlásával tiszteljék meg alapítványunkat!

Ha az Önök személyi jövedelemadóját a munkáltatójuk számolja el, akkor a nyilatkozatukat, mely tartalmazza a Zalai Gímszarvasért Alapítvány adószámát – 18961278-1-20  a munkáltatójuknál adják le, aki ezt az adóhivatalnak továbbítja; amennyiben önadózók, úgy a személyi jövedelemadó bevallásuk „EGYSZA” elnevezésű nyomtatványán rendelkezzenek adójuk 1%-áról alapítványunk javára.

Támogatásukat előre is megköszönve:

Vadászüdvözlettel:

 Hopp Tamás
az alapítvány kuratóriumának elnöke

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt