központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

A 2021. évi kiírás dokumentumai

2021. 08. 31. | Az OMVK központi szervezete |

Az Országos Magyar Vadászkamara Elnöksége – az országos Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottság javaslata alapján – a 2021. augusztus 24-i határidővel véglegesítette és elfogadta az Országos Vadgazdálkodási Alap 2022/2023. vadászati évre vonatkozó pályázati kiírását.

A Vadászkamra negyedik alkalommal teszi közzé pályázati felhívását a vadászatra jogosultak vadgazdálkodási környezetének fejlesztésére, melyben a pályázható célterületek feltételrendszere a megszokott módon, széleskörű szakmai egyeztetést követően került kialakításra.

A pályázati felhívás és valamennyi kapcsolódó dokumentum az előző kiíráshoz hasonlóan egy hónappal a pályázatírási időszak előtt kerül közzétételre annak érdekében, hogy a vadászatra jogosultaknak több ideje legyen ismerkedni a pályázható célterületekkel és a kapcsolódó feltételekkel, alaposabban átgondolhassák a fejlesztési elképzeléseiket és legyen idejük a szükséges engedélyeket, igazolásokat beszerezni.

A pályázatok benyújtásának időszaka nem változott, 2021. október 1-től 2021. október 31-ig lehet az online pályázati felületen (https://arxoft.pro/kapor) keresztül a pályázatokat összeállítani és benyújtani.

A Vadgazdálkodási Alap 2022/2023. vadászati évre kiírt pályázati felhívásával kapcsolatos valamennyi dokumentum az alábbiakban érhető el, az azokban foglaltakkal kapcsolatosan felmerülő kérdésekkel a Vadászkamara területi szervezeteinél és Központi Szervezet vadgazdálkodási főmunkatársainál érdeklődhetnek.

A 2022/2023.  vadászati évre vonatkozó kiírás dokumentumai:

Az Országos Magyar Vadászkamara 2022/2023. vadászati évre  vonatkozó pályázati felhívása az Országos Vadgazdálkodási Alapból finanszírozható tevékenységek támogatására

1. sz. melléklet: Együttműködési megállapodás (minta)

2. sz. melléklet: Csapdázási és kotorékozási időszakok

3. sz. melléklet: Kotorékozási napló

4. sz. melléklet: Nyilatkozat érdekelt személyről

 

Az Országos Vadgazdálkodási Alap Működési Szabályzata

1. sz. melléklet: Online pályázati adatlap adattartalma

2. sz. melléklet: A pályázatok benyújtásának módja
és bírálatának rendje, továbbá a  pályázatok
rangsorolásának szabálya (pontrendszer)

3. sz. melléklet: Bírálati jegyzőkönyv

4. sz. melléklet: Beszámoló formanyomtatvány

5. sz. melléklet:  Ellenőrzési jegyzőkönyv

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hunttrophy.comOnline vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnere