központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Agarász kiegészítő vizsgák októberben

2022. 09. 29. | Az OMVK központi szervezete |

2022. október 12-én Heves, 17-én és 18-án pedig Zala megyében rendeznek magyar agárral való vadászatra feljogosító kiegészítő vizsgákat a Vadászkamara megyei Területi Szervezetei.

 

A kiegészítő vizsgákra Kiegészítő vizsgára jelentkezni a Vadászkamara Központi Szervezeténél lehet, kizárólag elektronikus úton az info@omvk.hu e-mail címen, az alább letölthető jelentkezési lap adott vizsganapra történő kitöltésével. A részletekről a jelentkezés után az adott megye tájékoztatni a jelentkezőket.

 

Főbb információk

 

Az agarász kiegészítő vizsga kapcsolódó személyi feltételei:

1.) betöltött 17. életév;

2.) a Vadászkamara Központi Szervezeténél benyújtott jelentkezés jelen tájékoztatóban leírtak szerint;

3.) Vizsgarendeletben meghatározott kiegészítő vizsga díjának befizetése valamint

4.) rendelkezik a kiegészítő vizsgára feljogosító dokumentumok egyikével:

   a) vadászvizsga bizonyítvánnyal, vagy

   b) a vadászvizsga elméleti vizsgarészének eredményes teljesítéséről szóló igazolással, vagy

   c) érvényes vadászjeggyel.

 

Vizsgadíj

A kiegészítő vizsga díja 12.500 Ft, azaz tizenkettőezer-ötszáz forint, amely összeget a Vadászkamara Központi Szervezete részére kell megfizetni átutalással a 10403181-31818504-00000000 számú számlára, közleményben a vizsgára jelentkező neve és „kiegészítő vizsgadíj” szöveg megjelöléssel. A befizetést igazoló bizonylatot a vizsgázó a vizsga napján köteles magával vinni és a vizsgát megelőzően a vizsgabizottság részére bemutatni.

 

A jelentkezés során kötelezően benyújtandó dokumentumok:

1.) Jelentkezési lap kiegészítő vizsgára, kitöltve az adott vizsganapra, aláírva (a formanyomtatvány szerkeszthető formában elérhető itt, amelyet lehetőleg szövegszerkesztővel, vagy olvasható módon kell kitölteni. Az olvashatatlanul, vagy pontatlanul kitöltött jelentkezést a Vadászkamara érvénytelennek tekinti.)

2.) Bizonylat a kiegészítő vizsgadíj befizetéséről

3.) Vadászjegyszám feltüntetése a jelentkezési lapon, amennyiben a jelentkezőnek nincs érvényes vadászjegye vadászvizsga bizonyítvány vagy vadászvizsga elméleti vizsgarészének eredményes teljesítéséről szóló igazolás másolata.

 

Teljeskörű tájékoztatás a kiegészítő vizsgákról, a jelentkezés személyi és tárgyi feltételeiről
(Kattintson!)

 

Teljeskörű tájékoztatás a magyar agárral való vadászatra feljogosító kiegészítő vizsgáról
(vizsgarészek, feladatok, témakörök, felkészülést segítő, ajánlott kiadványok)
(Kattintson!)

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt