Csongrád-Csanád megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Apróvadas VAV

2024. 02. 20. | Az OMVK Csongrád-Csanád megyei szervezete |

Apróvadas VAV vizsga

Az OMVK Csongrád-Csanád Vármegyei Területi Szervezete apróvadas VAV-ot rendez 2024.04.05-én (pénteken) Szegedi Vadásztársaság területén.

Találkozó ideje és helyszíne: 2024.04. 05. 14.00, Kastélykert Fogadó (Szeged, Algyői út)

 

Vizsga díja: 15000 Ft - előreutalással a kamarai számlaszámra szükséges: 57400262-10010189 Takarékbank Zrt. OMVK Csongrád Csanád vármegyei Ter. Szerv.

Nevezési határidő: 2024.03.28.

Max. létszám: 15 kutya

Nevezés: a kitöltött nevezési lapot, a befizetés igazolást a lucius1@t-online.hu e-mail címre szükséges megküldeni. A formanyomtatvány a kamarai honalpról letölthető: https://omvk.hu/csongrad-csanad/oldal/leltoltheto-nyomtatvanyok 

További információ: Vörös László megyei kynológus: +36 70 432 3070

A vizsga az apróvadas VAV szabályzat szerint lesz megrendezve. A vizsgára a kutya oltási könyvét, származási lapját (amennyiben van) a kutyavezető hozza magával. A vizsgán csak mikrochippel ellátott kutya vehet részt, melyet a vizsga megkezdése előtt ellenőrzünk.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Online vadászvizsga tesztHazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.com