Tolna megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Állami vadászjegyek érvényesítése 2018. évben

2017. 11. 28. | Az OMVK Tolna megyei szervezete |

Állami vadászjegyek érvényesítése 2018. évben

 

A 2018/2019. vadászati évre történő állami vadászjegyek érvényesítése 2018. január 02-től lehetséges.A vadászjegyek érvényességét legkésőbb 2018. február 28-ig megkell hosszabbítani.

Érvényes vadászjegy nélkül vadászlőfegyvert tartani nem lehet. Az Országos Rendőr-főkapitányság értesítése alapján, amennyiben a rendőrségi ellenőrzések során a vadász érvényes vadászjeggyel nem rendelkezik, lőfegyvertartási engedélyét bevonják, annak minden következményével.

A csoportos érvényesítés időpontjáról a vadásztársaságok vezetői értesítést kapnak.

 

Kérjük, hozza magával a következőket:

  • állami vadászjegy
  • érvényesítés összege

 

Az 1948. december 31. előtt született vadászoknak nem kell kamarai tagdíjat fizetniük.

 

Mint azt a korábbi években, 2018. évben is lehetőség lesz 3 városban érvényesíteni a vadászjegyeket. A helyszínek és a dátumok a következők:

 

Paks, Dunamenti Zrt. Rákóczi u. 5-7. - 2018. január 16.

Tamási, Gyulaj Zrt. Szabadság u. 27. - 2018. január 23.

Dombóvár, Dombóvári Rendőrkapitányság aulája, Dombó P. u. 10. - 2018. január 25.

 

A fenti időpontokban a kamara székhelyén, Szekszárdon, az ügyintézés szünetel!

 

Az OMVK Tolna megyei Területi Szervezete székhelyén a vadászjegyek érvényesítése hétfőtől csütörtökig 8:00 órától 14:30 óráig lehetséges.

Pénteken a szekszárdi iroda 8:00 órától 11:00 óráig tart nyitva, ezen a napon a vadászjegy értékesítés szünetel.

Az esetlegesen felmerülő kérdésekkel Marsainé Szabó Mónika (06-30/983-9150) és Pápai Károlyné (06-30/414-6345) ügyintézők hívhatóak.

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt