Somogy megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

"Mesél az erdő" vadásznapi gyermekrajz pályázat

2017. 06. 14. | Az OMVK Somogy megyei szervezete |

A Somogyi Vadászhölgyek Klubja és a Kaposvári Szc Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma pályázatot hirdetett a Somogy Megyei Vadásznap alkalmából Mesél az erdőcímmel. Pályázni két kategóriában lehetett, alsó és felső tagozatos diákoknak.

A felhívásra 436 pályamű érkezett a megyéből és a megyén kívüli intézményekből is, melyekből a Somogy Megyei Vadásznapon, Középrigócon kiállítást rendeztek be a szervezők. A rajzokat egy három tagból álló zsűri értékelte és rendszerezte. Nem volt kis feladat ez a hölgyek és a szakemberek számára. A zsűri elnöke Takács Józsefné, a barcsi Dráva Völgye iskola rajz szakos tanára volt, aki nem kis feladat elé lett ezzel állítva. Azonban a vadászhölgyekkel karöltve sikerült döntésre jutni, és megtalálni a kategóriák legjobbjait.

A Somogy Megyei Vadásznapra kilátogató, mintegy közel 5000 ember is megtekinthette az alkotásokat, és a pályázó diákok is újra megnézhették saját és társaik munkáit a kiállító teremben. Az eredményhirdetésre a nap záró rendezvényének keretén belül került sor, ahol 45 tanuló vehette át ajándékát a vadászhölgyektől a színpadon. Az első három helyezett értékes kirándulásokat, ezüstékszert, nyaralási lehetőséget, családi strandbelépőt kapott, a többi különdíjas tanuló pedig a vadászhölgyek által összeállított csomaggal és emléklappal lehetett gazdagabb.

Bízunk abban, hogy valóban sikerült örömet szerezni a gyerekeknek, szüleiknek, tanáraiknak, akik megmutatták kreativitásukat és rajzoltak. Nekünk, a Somogyi Vadászhölgyeknek igazán örömteli volt a pályázat minden pillanata.

Köszönjük a beérkezett munkákat!

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt