központi honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Vadgazdálkodási Alap – a benyújtott pályázatokról

2018. 01. 02. | Az OMVK központi szervezete |

Az Országos Magyar Vadászkamara ezúton ad tájékoztatást az Országos Vadgazdálkodási Alap 2017. évi pályázati felhívására benyújtott pályázatokról. A felhívásra összesen 834 pályázat érkezett be, amelyekből 23 konzorciumi formában került benyújtásra, így összesen 1087 elemi pályázatról beszélhetünk.

Az érkeztetés során a megyei területi szervezetek összesen 45 formai hibás pályázatot találtak, amelyek érdemi bírálat nélkül elutasításra kerültek, ezekről az érintett vadászatra jogosultak már kaptak értesítést a megadott elektronikus címen. A befogadott (formailag megfelelő) pályázatokat december folyamán a megyei vadvédelmi és vadgazdálkodási bizottságok első fokon tartalmilag is elbírálták, ezen a szűrön 38 pályázat elutasításra javasolt státuszba került.

A befogadott pályázatok összes támogatási igénye mintegy 836 millió Ft, amiből a konzorciumi igény meghaladja a 237 millió forintot.

Következő lépésben az országos Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottság 2018. januárjában áttekinti a pályázatokat, rangsorolja azokat és ajánlást terjeszt be az OMVK Elnöksége elé a rendelkezésre álló forrás erejéig a támogatásra javasolt pályázatokról.

 

A befogadott pályázatok azonosítóit megyei bontásban az itt található táblázat tartalmazza.
(Kattintson!)

 


 

Részletek az Országos Vadgazdálkodási Alapról és a 2017. évi pályázati felhívásról
(Kattintson!)

 

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt