Borsod-Abaúj-Zemplén megyei honlap

OMVK ikon

Vissza a főoldalra

OMVK ikon

Elküldés e-mailben

Hivatásos vadász osztályülés eredmények

2017. 10. 12. | Az OMVK Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete |

2017. október 10-én lezajlott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vadászkamara hivatásos vadász osztályülése, melyen a jelenlévők a következő négy évre megválasztották a kamarai küldötteket.

Ezt követően a vezetőség 2017. október 26-ára tűzte ki a tisztújító küldöttgyűlést, ahol a tisztségviselőkön túl az országos küldöttek is megválasztásra kerülnek.

 

A hivatásos vadász osztályülésen megválasztott küldöttek:

 

1

Bakos Barnabás

2

Bóta István

3

Buday Péter

4

Bűdi János László

5

Dolgos Attila

6

Fehér Tamás

7

Győrfi István

8

Holló László

9

Kanyok Zsolt Imre

10

Király László

11

Kosztra Csaba

12

Kozmóczki István

13

Lakatos Zoltán

14

Lezák Zoltán

15

Megyeri Ákos Szabolcs

16

Mihók István

17

Mirkó Imre Pál

18

Nemes Sándor

19

Oravecz Attila

20

Szemán Jenő

21

Szentléleki Tibor

Partnerek, kapcsolódó oldalak

agrárminisztériumOrszágos Magyar Vadászati Védegylet - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNimród Vadászújság - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereVadászati Kulturális EgyesületNemzeti Agrárgazdasági Kamara - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereNemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Safari Club International Közép-Magyarországi Egyesülete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereFeHoVa 2019Hazai Vadász Magazin - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereOrszágos Erdészeti Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) partnereMagyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereMagyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - az Országos Magyar Vadászkamara partnereA Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézete - az Országos Magyar Vadászkamara partnereEurópai Vadászszövetségek Szövetsége - az Országos Magyar Vadászkamara partnere
Hazai Vadász Magazin - a Veszprém megyei Vadászkamara partnereHunttrophy.comOnline vadászvizsga teszt